Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Plantrekkers

Sarah en Stijn & Lientje en Kristof
“Dit was zo'n leuk weekend! Ik denk dat we van een Bilzers uitstapje een traditie gaan maken. We houden van gezelligheid en plezier en tripjes zoals deze zitten daar boordevol mee. Dat moeten we in ere houden!”

“We waren meteen onder de indruk van ons verblijf, een eigen huisje voor ons alleen!” “En dan dat uitzicht hier! Dat moet prachtig zijn als alle bomen in bloei staan.” Sarah en Lientje zijn meteen erg enthousiast over B&B De Boerderaaj in Rijkhoven. Ze checkten, samen met hun mannen Stijn en Kristof, op vrijdagavond in voor twee dagen vol verrassingen in Bilzen.  

Diezelfde avond nog worden ze verwacht bij Fastlane Karting. “Best wel spannend,“, zegt Lientje. “Ik had nog nooit in zo’n autootje gezeten en wist niet of het wel mijn ding zou zijn.” “Maar jij hebt toch maar mooi gewonnen!vult Sarah aan. Twee extra rondes en ik had ze allemaal ingemaakt,“, komt Stijn tussenbeide. “Ja, dat zal wel! Jij negeert ook elke vlag,”, lacht Kristof. “We wilden nog filmpjes en foto’s maken van onze rit, maar we waren zo competitief dat we dat compleet vergeten zijn,“, verklaart Lientje. 

Had me nog twee rondes extra gegeven en ik had ze allemaal ingemaakt!

Na een heerlijke nacht schuift het gezelschap aan bij de ontbijttafel. “We waren hier echt de koning te rijk. Zalig ontbijt en een gezellige gastvrouw die ons veel kon vertellen over de streek,“, knikt Sarah. “Volgende keer komen Sarah en ik alleen terug,”, zegt Lientje.Dan slapen we lekker rustig zonder snurkers én kunnen we de nieuwe wellnesskamer komen uittesten!” 

Helemaal opgeladen vertrekt het gezelschap naar het domein van Alden Biesen, voor Het Complot: “Een moord oplossen op zaterdagochtend, het is eens wat anders!” Bij het invullen van het eindrapport wordt er stevig gediscussieerd door de dames. Ze zijn het niet eens over de uiteindelijke dader. “Dan gaan we elk voor onze eigen keuze en we zien wel wie er gelijk heeft,“, beslist Sarah. “Zie je wel!” roept Lientje. “Ik had weeral gelijk!” Prima, de winnaar betaalt een ijsje,“, grapt Kristof. 

Een moord oplossen op een zaterdagochtend, het is eens wat anders!

Dus trekken de vriendinnen naar de Crèmedaus voor hun traktatie. Vervolgens lunchen ze bij Baristabar“Zó lekker gegeten! En veel, ik kan geen hap meer op.” “Ja een beetje sportief op de steps, dat gaat ons goed doen,“, vult Sarah aan. “Ideaal: eerst boefen, dan zoeven,“, grapt Stijn. 

“Deze activiteit stond al lang op ons todolijstje,“, zegt Kristof. Na een korte uitleg start de tocht op steps door Bilzen en omstreken. “Een prachtige tour, met supermooie vergezichten langs pittoreske velden. Wat wil je nog meer,“, zegt Sarah tevreden. 

Ideaal: eerst boefen, dan zoeven!

“Dit was zo’n leuk weekend! Ik denk dat we van een Bilzers uitstapje een traditie gaan maken. We houden van gezelligheid en plezier en tripjes zoals deze zitten daar boordevol mee. Dat moeten we in ere houden!” sluit Lientje af. 

 

 

Ook zin in een goedgevulde uitstap naar Bilzen? We helpen je graag opweg.

Toeristisch Onthaal AB

toerisme@bilzen.be

089 399 610