Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pieknick

Martine en Ina
“Zo'n picknick is zowel perfect voor een romantische setting als een dagje bijbabbelen met vriendinnen. Het is de ideale aanvulling voor je uitstap in Bilzen, alles wat je nodig hebt is inbegrepen en het zijn stuk voor stuk lokale producten.”

Tijdens Pieknick bekijken we samen met een échte liefhebber van Bilzen de stad vanuit de hoogte. We zoeken de plekjes met de fraaiste panorama's én we nemen er enkele verrukkelijke streekproducten bij. Goed voor smakelijke gesprekken.

Martine woont in Hoeselt en baat in Beverst een hobbywinkel uit. Samen met haar vriendin Ina komt ze genieten van onze Pieknick, een smakelijke lunch op een hoogstaande plek.  

Sinds vorig jaar werd het aanbod van picknicks van Visit Bilzen uitgebreid met een tweede arrangement. Naast de streekproductenpicknick kan je nu ook kiezen voor een luxekaasmand van Kaazus, een zaak in het centrum, met de zussen Sarah en Joke als trotse eigenaars. Naast hun job als leerkracht baten ze met veel passie hun winkel uit. Hun missie is om kwalitatieve kazen aan te bieden, die je niet onmiddellijk terugvindt in de supermarkt.  

De dames vleien zich neer op de ligbank van het vlonderpad in Alden Biesen. 

“Je merkt meteen dat het om een kwalitatieve picknick gaat. Het is ook de perfecte keuze voor een vegetariër als ik,“, zegt Martine. “En alles is ook netjes én ecologisch verpakt!” “Ik wil meteen proeven,“, onderbreekt Ina haar. “Zo’n picknick is zowel perfect voor een romantische setting als om een dagje bij te babbelen met vriendinnen. Het is de ideale aanvulling voor je uitstap in Bilzen. Alles wat je nodig hebt is inbegrepen en het zijn stuk voor stuk lokale producten.” 

Appelsap drinken tussen de bomen die ervoor zorgden … Van een korte keten gesproken!

Ina en Martine genieten van hun picknick met een flesje Biesonder appelsap: “Sap drinken tussen de bomen die ervoor zorgden …  Van een korte keten gesproken!” “Én op een prachtige locatie, ik was hier nog nooit geweest,“, zegt Ina. “Dat kan je je toch niet voorstellen,“, antwoordt Martine. “Alden Biesen en de groene omgeving zijn een echte must see!”  Nu ik dit plekje ontdekt heb, ga ik hier zeker vaker komen. Ik ben benieuwd naar het uitzicht als de bomen hier in bloei staan,“, besluit Ina.  

Klopt, in de bloesemperiode waad je letterlijk door de bloemenzee. Dan komen we zeker weer lunchen op ons vertrouwde plaatsje!

“Wat wil je nog meer: heerlijk eten, een lekker drankje en zo’n uitzicht!” Martine & Ina hebben de smaak duidelijk te pakken“We zijn nog wat vroeg op het jaar. Binnen enkele weken zal het hier nog mooier zijn.” “Klopt, in de bloesemperiode waad je letterlijk door de bloemenzee. Dan komen we zeker weer lunchen op ons vertrouwde plaatsje!” 

Ook zin gekregen in een picknick? Je reserveert hem hier!